Dantų rentgeno aparatas CS 2200

Sukurtas tenkinti griežčiausius komforto, saugumo ir efektyvumo poreikius. Šis rentgeno aparatas išsiskiria kompaktiškumu, patraukliu dizainu, pritaikomas bet kurios klinikos aplinkoje.

  • Jo konstrukcija leidžia tvirtinti prie sienos horizontaliai ar vertikaliai (galima pasirinkti 3-jų ilgių petį), galimas lubinis, grindinis ar mobilus variantas ant ratukų.

  • CS 2200 yra gaminamas su ypač aukšto dažnio DC generatoriumi (300 kHz). Lyginant su įprastiniu rentgeno generatoriumi, ypač aukšto dažnio generatorius rentgeno spindulių ekspoziciją sumažina iki 30%.

  • CS 2200 įtampa reguliuojama (60 arba 70kV), tai padeda išryškinti kontrastą arba pilką šešėliavimą, priklausomai koks tyrimas gydytojui reikalingas.

  • Naujos kartos CS 2200 parametrų valdymo pultelis papildytas anatominėmis programomis, dabar yra 3 automatinio parinkimo programos pagal paciento kūno sudėjimą.

  • Taip pat yra 3 pasirenkamos programos: filmučių, skaitmeninio sensoriaus ir rankinio parametrų nustatymo. Reikiama dozė automatiškai nustatoma ir pagal dantų grupes, kurias vieno mygtuko  paspaudimu pasirenka specialistas.

  • Yra ir specialiosios sukandimo programos.

  • CS 2200 po kiekvienos ekspozicijos apskaičiuoja ir parodo ekrane paciento gaunamą dozę mGy. Tai aktualu bendraujant su pacientu bei apskaičiuojant metinę paciento gaunamą apšvitos dozę.

  • Valdymo pultelis gali būti dviejų tipų: prilipdomas magnetu ir sujungtas su rentgeno aparatu lanksčiuoju kabeliu – tai leidžia patogiai paėmus pultelį į rankas nustatyti reikiamus parametrus ir, jei leidžia esamos sąlygos bei RSC suderintas projektas, atsistoti  antrinės spinduliuotės kryptimi atitinkamu saugiu atstumu bei padaryti ekspoziciją pacientui. Kitas variantas – pultelis gali būti tvirtinamas už patalpos durų ar pan. saugiu atstumu nuo jonizuojančiosios spinduliuotės šaltinio.

  • Dar vienas CS 2200 privalumas – pagal skaitmeninio daviklio, fosforinės plokštelės ar filmutės jautrumo tipą (pvz. D,E,F filmučių jautrumas) yra užprogramuojamas ir rentgeno spindulių intensyvumas. Tokiu atveju galima prisitaikyti prie bet kokio kito gamintojo sistemų, užtikrinant optimalią ekspozicijos dozę pacientui ir pasiekti aukščiausią gaunamų rentgeno vaizdų kokybę.

  • CS 2200 rentgeno aparatas nuo pradžios iki pabaigos yra gaminamas TROPHY gamykloje, Prancūzijoje, t.y. visus komponentus gamykla gamina ir surenka pati, todėl yra užtikrinama visiška kokybės kontrolė, gaminys atitinka visus reikalavimus ir standartus.

  • Naujajame CS 2200 siekiant atpiginti eksploataciją ir priežiūrą vartotojui, atsisakyta dujinio amortizatoriaus, dabar tą funkciją atlieka įtempiama spyruoklė.

  • Siekiant užtikrinti aparato ilgaamžiškumą, inžinieriai įdiegė sistemą, kuri automatiškai atlieka vamzdžio „treniravimą“, t.y. naujai sumontavus aparatą, arba po ilgesnio neeksploatavimo (pvz. atostogų laikotarpio) aparatas pats parenka ekspozicijas nuo mažų iki didesnių ir taip pasiruošia darbui.

>>> Gamintojo pristatymo VIDEO

Susijusios prekės

Produktų katalogas leidiniai