CS 8100

Tai išskirtinio dizaino panoraminis/ cefalometrinis įrenginys, kurio pozicionavimo paprastumas dera su rafinuotais, pažangiais ir kokybiškais 2D panoraminiais ir cefalometriniais vaizdais.

  • Ultra kompaktiškas aparato dydis  - jis lengvai telpa ankštose erdvėse.
  • Darbas su CS8100 įrenginiais yra paremtas trimis kertinėmis ypatybėmis: nesudėtinga programinė įranga, paprastas paciento pozicionavimas, patogus gauto  kokybiško vaizdo valdymas.
  • Paprastas paciento pozicionavimas ir gauti ryškūs vaizdai – tai suderinama dėl inovatyvių technologijų, priekinių dantų srities gilesnio židinio fokusavimo, dėl didesnės jutiklio tolerancijos ir optimiozavimo tampa nereikalingi tradiciniai lazeriniai pozicionavimo spinduliai, padidintas sukimosi greitis.
  • Be visų tradicinių 2D programų -  CS8100 turi 2D+ unikalią žandikaulio išilginių pjūvių programą.
  • Aparato variklio tylūs judesiai suteikia tikslų ir lengvą aukščio
  • koregavimą, „veido į veidą“ pozicionavimas sumažina pacientams patiriamą stresą.
  • Nuo šiol CS8100 gali būti komplektuojamas su cefalometru.

 

GERA NAUJIENA!

Carestream Dental pagamino šiuo metu greičiausią pasaulyje skenuojamąjį cefalometrinį modulį – procedūra gali trukti tik 3 sek., didžiausias vaizdo formatas 26x24 cm.


8100SC yra vienas iš mažiausių galimų cefalometrinių aparatų, jam reikia tik 1,8 m. patalpos pločio.

        

Projektuojant naująjį įrenginį visos įprastos panoraminių sistemų charakteristikos buvo kruopščiai peržiūrimos ir kiek įmanoma tobulinamos siekiant rinkai pristatyti novatorišką panoraminių vaizdų išgavimo koncepciją. Nuo šiol  pažangiausios technologijos ir charakteristikos telpa viename labai kompaktiškame ir intuityviame įrenginyje. Pastarųjų 5-erių metų laikotarpyje skaitmeninių rentgenologijos sistemų gamintojai visame pasaulyje gilinosi į kompiuterinės tomografijos ir 3D skenavimo sritis ir pristatinėjo rinkai vis pažangesnius, sudėtingus, dar labiau ištobulintus tos srities produktus.

Neatsilikdami nuo pasaulinių lyderių inovacijų srityje, CARESTREAM DENTAL nusprendė grįžti prie panoraminės rentgenografijos pamatų – prie to, kas kompanijai prieš daugelį metų lėmė neginčyjamą sėkmę ekstraoralinių įrenginių rinkos segmente: naujausių technologijų, nesudėtingo naudojimo ir įperkamumo dermės. Po 10 metų nuo tada, kai rinkai buvo pristatytas pirmasis pasaulyje daugumai odontologijos specialistų prieinamu ir įperkamu tapęs panoramininis rentgeno aparatas TROPHYPAN / 8000, šiandien rinkai pristatomas naujasis panoraminis rentgeno aparatas CS8100 vėl orientuotas į tą dalį odontologijos specialistų, kurie vis dar naudoja praktikose analoginius panoraminius aparatus, ar iki šiol rentgenodiagnostikoje iš vis nenaudojo panoraminių sistemų.

Nepaisant naujų tendencijų kompiuterinėje tomografijoje, rinkoje esančių panoraminių sistemų galimybės vis dar didžiulės ir ne visuomet pilnai išnaudojamos. Tradiciniai 2D ekstraoraliniai tyrimai vis dar yra vieni pagrindinių rentgenologijos tyrimų odontologinėje rentgenodiagnostikoje visame pasaulyje.

Sistema CS8100 yra daugiau nei dar vienas panoraminis aparatas CARESTREAM asortimente. Ši naujoji sistema įkūnija kompanijos 30 metų tendencingų  tyrimų, ko pasekoje  nuolat sistemiškai kurtos pažangiausios technologijos. Kiekvienas iš CARESTREAM DENTAL svarbių žingsnių – pristatytų rinkai įrenginių DIGIPAN (1995 m.), TROPHYPAN (2002 m.), CS9000 3D (2007 m.), CS93000 (2011 m.) - sustiprino kompanijos poziciją ekstraoralinių rentgenodiagnstikos sistemų rinkoje ir tinkamai paruošė dirvą naujai 2-ąjai ekstraoralinių sistemų kartai, kuri šiandien vėl nustatinėja naujus skaitmeninių panoraminių technologijų standartus.

>>> CS 8100_VIDEO

>>> Gamintojo pristatymo VIDEO

>>> Nuoroda į gamintojo puslapį

Produktų katalogas leidiniai